Спрей за графити на OneTake Информация и Видео клип с тест


Един от най-забележителните аспекти на спрейовете за графити на OneTake е техните високи характеристики за покриване и дълготрайност. Те осигуряват равномерно и наситено покритие, като запазват цветовата интензивност дори след изложение на външни влияния като UV лъчи и влага. Това прави продуктите на OneTake подходящи за създаване на издръжливи и устойчиви към атмосферни условия графити и улични проекти. OneTake е известна със своите висококачествени спрейове за рисуване графити, които предлагат широка гама от наситени и ярки цветове.

Марката OneTake не само предлага висококачествени продукти, но и подкрепя уличната култура и изкуството в цял свят. Чрез различни инициативи и събития, OneTake подкрепя талантливите улични артисти, като им предоставя платформа за изява и възможност да споделят своите творби с обществото.

Спрейовете за графити на OneTake са не просто инструмент за създаване на изкуство, а вдъхновение за артисти по света да изразяват своите идеи, емоции и мисли чрез цветни и живи изображения. С помощта на продуктите на OneTake, уличното изкуство продължава да бъде сила за трансформация и иновация в съвременния градски пейзаж.

Така уличното изкуство със спрейовете за графити на марката OneTake остава не просто форма на изразяване, а и символ на свободата на творчеството и индивидуалността, пренасяйки съобщения и вдъхновявайки хората по целия свят.

От 2003 до 2012 година ONETAKE произвежда бои за над 50 марки за графити по цял свят, за пример ще ви посочим една от тях Ironlak. През 2012 година решават, че е време да използват това знание и производствената мощ която имат, за да създадат собствен продукт и така се ражда марката ONETAKE.

От самото създаване ONETAKE изгради гамата си от цветове, за да бъде конкурентоспособна на днешния пазар. Премиум формула и интелигентни иновации изминаха пътя на ONETAKE от първоначалното пускане на 97 цвята в избрани държави до сегашната гама от 132 цвята, продавани успешно в повече от държави по света.

В момента се продават продуктите на One Take в следните държави: Обединеното кралство, Австралия, Германия, Канада, Съединените щати, Русия, България, Украйна, Филипините, Виетнам, Майлайзия, Корея, Индонезия, Тайланд и Китай.

Някой критици и конкуренти от други магазини веднага ще кажат китайски спрейове боклуци, понеже ги е яд много и друго не могат да измислят! Да спрейовете се произвеждат в Китай(Сглобката е там) но с най Качествените Матириали и всички консулмативи са внос: Немски бой и пигменти, Италянски клапан които се правят по поръчка за OneTake, който отговарят на изискванията на най прецизиозните уличните артисти по цялият свят, предоставяйки им възможност да създават впечатляващи и уникални произведения на изкуството.