Тестване покривността на боята на новите спрейовете OneTake

Най-новите спрейове от марката OneTake представляват съвременни и иновативни решения за уличните артисти и графитисти. Специално разработени, за да отговарят на нуждите на съвременните творци, тези спрейове се отличават с висока покривност, бързо изсъхване, мразоустойчиви и дълготрайност на графита. Новите цветове и формули на OneTake предлагат неограничени възможности за творчество за всеки графити артист.

Спрейовете на OneTake са идеални за създаване на графити, улично изкуство, работа с платно, стенсил и много други изкуствени проекти. Със своята слаба миризма и ниско количество пръски, те осигуряват комфортна работна среда за артистите и гарантират прецизни и наситени цветове.

Не пропускайте възможността да опитате най-новите спрейове марка OneTake и да се потопите във вълнуващия свят на уличното изкуство и графитите. Със своите иновативни формули и богата гама от цветове, те ще ви вдъхновят да създадете уникални произведения на изкуството и да изразите своята креативност по най-добрия начин.

Спрейовете за графити художници на OneTake са подходящи за всякакви повърхности като: стени, метал, камък, стъкло, дърво, порцелан, мебели, керамика, мдф, пластмаса и други. Цветове им имат отлична покривност още от първото нанасяне, без да е необходима предварителна подготовка на повърхността на която искате да рисувате или боядисвате.

Спрейовете за графити се превърнаха във важен инструмент за артисти и хобисти, които искат да изразят своите идеи и емоции на публичните стени и повърхности. Една от водещите марки в света на уличното изкуство е OneTake, която се отличава с висококачествените си продукти и на добрата цена на пазара.

Вместо да си купите от друга марка спрей за рисуване 5 бройки със същите пари вие ще може да си купите 6 кена на OneTake! Един спрей не е малко като Бонус като покривната площ е около 3.5 квадратни метра.

Спрей боята на OneTake се използва също много успешно в Индонезия и Тайланд за боядисване на колела, мотори, скутери, дори и джанти на автомобили.