Спрей за рисуване на графити на Топ цена

Рисуване върху стена с графити спрей на OneTake на Топ цена.


ONETAKE  създава производство с помощта на най-напредналите технологии и под строг контрол на качеството, предназначено за световния пазар. Спрейовете за графити с мака ONETAKE  са произведени с внимателно подбрани материали от най-висок клас. Корпуса, клапана, дюзата и боята са изработени от висококачествени материали и надхвърлят очакванията и на най-взискателните потребители. Всеки спрей Onetake, преди да напусне производството си се подлага на стриктен щателен оглед.

Haличиeтo нa СЕ и DОТ cepтифиĸaт зa спрейовете Onetake oзнaчaвa, чe пpoдyĸтът e пpeминaл ycпeшни тecтoвe пpaĸтичecĸи пo вcичĸи cвeтoвни cтaндapти зa тoзи тип издeлия.

Марката One Take много бързо завладява световния пазара за графити и дори се нарежда в Топ 3 по продажби в Германия на един от най-големите магазин за графити в Берлин за 2020 година! Като се има в предвид че Немските марки са едни от лидерите на пазара от десетки години.

Спрейовете за рисуване OneTake имат официални дистрибутори и се продават доста успешно в следните държави: Съединените щати, Канада, Австралия, Русия, Китай, Япония, Индонезия, Филипините, Виетнам, Малайзия, Корея, Англия, Германия, България, Словакия.

Голяма част от клиентите тествали веднъж спрейовете за рисиване OneTake за техни творби, остават верни на марката години наред.

One Take graffiti paint:

Налягане?

Най-добрият клапан, носи най-добрата ръка, чувствана някога.

Покритие?

Нарекохме го едно прикритие, не го вярваш?

Просто е, опитайте!

Цветове?

116 Цветове в момента,

Като всеки месец се пускат нови!

Друго?

Мощност от истински производител, който се специализира в графити за повече от 13 години.